Dienstverlening Blauw & Florijn

Zorg voor onze klanten en medewerkers vindt Blauw & Florijn erg belangrijk. Sinds het uitbreken van het coronavirus COVID-19 houdt Blauw & Florijn de ontwikkelingen nauw in de gaten en laat zich hierbij leiden door de Nederlandse autoriteiten zoals RIVM. Op dit moment zijn de medewerkers van Blauw & Florijn allemaal gezond, we hopen dat dit ook voor jou geldt!

Om ervoor te zorgen dat we allemaal gezond blijven, werken de medewerkers van Blauw & Florijn in ieder geval tot 6 april zo veel mogelijk vanuit huis. Door middel van video-, Skype- of telefoongesprekken staan wij altijd voor je klaar om jou te voorzien van het juiste hypotheekadvies. Je kunt via het persoonlijk Blauw & Florijn-klantportaal,  via een beveiligde verbinding, meekijken op het beeldscherm van de adviseur en zodoende een grondig en uitgebreid hypotheekadvies krijgen. Precies zoals je van ons gewend bent. Face-to-face gesprekken bij ons op kantoor zijn helaas voorlopig niet mogelijk.

Gelukkig kan een hypotheek tegenwoordig volledig op afstand gerealiseerd worden. Ook bij de geldverstrekkers is de dienstverlening momenteel zoals we gewend zijn. Kortom; we doen er alles aan doen om de impact van deze crisis zo klein mogelijk te laten zijn voor onze klanten en onszelf.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Blauw & Florijn maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie